¡Kort maar krachtig vanuit Mexico!
Door: Liz
Blijf op de hoogte en volg Liz
07 Mei 2012 | Mexico, San Cristóbal de las Casas
Jaja hier een heel kort berichtje van mij want ik heb eigenlijk geen zin om een heel verhaal te typen. DUS heb ik extra veel foto's voor jullie, goede deal toch?!?!
Na 2 weken engelse les geven aan kinderen van 5 jaar tot 12 jaar. Hadden Emilie en ik het leuke idee om naar Mexico te gaan voor een paar daagjes. En nu zit ik dus hier en zou ik heel graag langer willen blijven maar dat gaat niet want ik moet het project afronden in Xela (Quetzaltenango). En vanuit daar gaan we terug naar Lago de Atitlan en uiteindelijk een aantal dagen genieten van Antigua. Ik heb dus nog genoeg te doen in mijn laatste 2,5 week, inderdaad mijn laatste weken al. Het is allemaal zo snel gegaan maar ik heb er zo onwijs van genoten!!!
Nou veel plezier met het bekijken van al mijn foto's!! Ik ga nu lekker genieten van mijn laatste avondje in Mexico en morgen in 8 korte uurtjes terug naar Xela, Guatemala...
¡Heel veel liefs!
08 Mei 2012 - 05:50
Sylke:
Idd! Foto's zijn ook leuk om te bekijken natuurlijk!
Nog even en je bent weer thuis!
Geniet geniet geniet nog even!
Liefs! -
08 Mei 2012 - 05:51
Sylke:
Owja! Dat ben ik dus; Sylke Lommen - Tempelaars! ;-) -
08 Mei 2012 - 06:41
Kay:
Hoi liz
Leuk om weer wat van je te horen ook al is het maar kort.
Leuk idee om nog even naar Mexico te gaan. Uit de foto's te zien heb je het er leuk gehad vooral de laatste is erg grappig. Hopelijk zijn je laatste weken nog heel erg leuk en geniet je er genoeg van. Ik zie er wel naar uit als je terug naar huis komt hoor.
Nog een hele fijne week. -
08 Mei 2012 - 07:00
Annemiek:
Hoi Liz,
Inderdaad weer een hoop leuke foto's! geniet van je laatste weken! Het is snel gegaan.
leuk dat je toch nog even nar mexico bent geweest!
Alvast een hele goede reis terug gewenst!
Groetjes Annemiek
08 Mei 2012 - 19:34
Stan.:
Ha schatje,
Kun je die John Deere mee in het vliegtuig?
Volgens mij was het wel geslaagd in Mexico.
Nog 2,5 week en dan ben je weer hier.
Dikke kus.
09 Mei 2012 - 01:08
Liz De Groot:
Dank je wel mevrouw Lommen Tempelaars, zie je heel snel weer!!!
Mexico was echt heerlijk, maar nu terug in Guatemala is ook weer fijn.
Volgende keer een echt verslag hoor. hahaha -
11 Mei 2012 - 07:39
Ben En José:
Hallo Liz,
Leuke foto's die je hebt gemaakt. Je hebt al erg veel gezien en meegemaakt. We hopen dat je nog een leuke weken/dagen hebt en alvast succes met je terug reis.
Groetjes, Ben en José